Je mag er vanuit gaan dat jouw bestelling binnen 2-4 werkdagen geleverd wordt. Dit geldt voor ‘standaard’ bestellingen, maatwerk bestellingen worden in overleg geleverd.

Onze uitleg m.b.t. de hoogte van de letters vind je hier. Als je alle letters in hoofdletters bestelt, zijn alle letters even hoog. Bestel je als eerste letter een hoofdletter, en verder kleine letters, dan is de eerste letter de opgegeven hoogte en de andere letters iets kleiner. Voor vragen over de exacte hoogte kun je ons altijd mailen.

De letters en vormen zijn standaard 5 cm. dik. De figuren zijn vaak minder dik en dit staat ook bij de omschrijving van ieder figuur.

Ja, dat kan. Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen via het contactformulier of een email naar info@lettercompany.nl

Onze bestellingen worden discreet ingepakt en verzonden. Zo is van buiten niet te zien wat er in zit.

Ja, dat kan. Neem hiervoor contact met ons via het contactformulier of mail naar info@lettercompany.nl.

Ja, onze letters en vormen worden 2D gesneden en hierdoor kan niet voorkomen worden dat uit letters en vormen met een ‘gat’ erin (zoals de a, b, d etc.) een zaagsnede bevatten. Dit is een heel dun naadje, waar de warme gloeidraad tweemaal langsgekomen is om het ‘gat’ eruit te snijden. Vind je dit storend, dan kun je er voorzichtig wat kit of witte hobbylijm tussen doen en de delen voorzichtig op elkaar drukken.

Bij je bestelling ontvang je een handleiding, maar je kunt de handleiding ook hier downloaden.

Standaard leveren wij witte, dus ongeverfde letters en vormen. Op het bestelformulier kun je ook kiezen uit een aantal kleuren. Deze letters worden dan in kleur gespoten. Je ziet de structuur van het piepschuim er dan nog wel een klein beetje doorheen.

Wij adviseren Polystyreenkit van Bison voor het definitief opplakken van letters op elke (ongelijke) ondergrond. Deze kit is verkrijgbaar bij de bouwmarkt in kitkokers en -bekers. Heb je een vrij gladde ondergrond, dan kun je ook dubbelzijdig tape gebruiken.

Ja, dat is mogelijk. Om een prijsopgave te kunnen maken, ontvangen wij het liefst het EPS bestand van het logo via de mail met daarbij de gewenste afmetingen. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wij kunnen vormen leveren met een maximale afmeting van ca. br238 x h118 x d50 cm. Neem contact op voor meer informatie.

Standaard leveren wij witte, dus ongeverfde letters en vormen. Op het bestelformulier kun je ook kiezen uit een aantal kleuren. Deze letters worden dan in kleur gespoten. Je ziet de structuur van het piepschuim er dan nog wel een klein beetje doorheen.

Wij adviseren Polystyreenkit van Bison voor het definitief opplakken van letters op elke (ongelijke) ondergrond. Deze kit is verkrijgbaar bij de bouwmarkt in kitkokers en -bekers.

Heb je een vrij gladde ondergrond, dan kun je ook dubbelzijdig tape gebruiken.