Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht staat hieronder het antwoord al, maar anders kun je hiernaast het formulier invullen en sturen we je zo snel mogelijk een antwoord.

Algemeen

Hoe dik zijn de letters?

De letters en vormen zijn standaard 5 cm. dik. De figuren zijn vaak minder dik en dit staat ook bij de omschrijving van ieder figuur.

Kunnen jullie ook letters leveren in afwijkende lettertypes?

Ja, dat kan zeker, vul hiervoor het offerteformulier in of mail naar info@lettercompany.nl.

Ik wil de naam van mijn nog ongeboren kind bestellen. Stel dat mijn bestelling bij de buren wordt afgeleverd, kunnen zij dan zien wat ik besteld heb?

Onze bestellingen worden discreet ingepakt en verzonden. Zo is van buiten niet te zien wat er in zit.

Hoe kun je de letters aan de muur bevestigen?

Bij je bestelling ontvang je een handleiding, maar je kunt de handleiding ook hier downloaden.

Mijn letters wil ik laten neerzetten in plaats van ophangen. Kan dat?

Als je letters in de webshop besteld, zijn ze standaard 4-5 cm dik. Wil je liever dikker of dunner, dan kun je dat bij opmerkingen vermelden.
Voor maatwerk letters en logo’s bespreken we dit in de offerte.

Kunnen jullie ook andere vormen maken, zoals bijvoorbeeld mijn bedrijfslogo?

Ja, dat kan. Om een vrijblijvende prijsopgave te kunnen maken, kun je het offerteformulier invullen en een bestand van het logo meesturen. We laten je dan z.s.m. weten wat er mogelijk is.

Wat zijn de maximale afmetingen die jullie kunnen leveren?

Via de webshop kun je letters tot 50 cm hoogte bestellen. Grotere letters zijn ook mogelijk, vul voor een vrijblijvende prijsopgave het offerteformulier in en we laten je weten wat er mogelijk is.

Leveren jullie de letters ook in kleur?

Standaard leveren wij witte, dus ongeverfde letters en vormen. Op het bestelformulier kun je ook kiezen uit een aantal kleuren. Deze letters worden dan in kleur gespoten. Je ziet de structuur van het piepschuim er dan nog wel een klein beetje doorheen.

Verzenden

Levering

Bestellingen via de webshop proberen we binnen 2-5 werkdagen te versturen. Voor maatwerk en logo’s hebben we vaak iets langer nodig en dit bespreken we in de offerte.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, dat is geen probleem. Leveringen in België kunnen via de webshop besteld worden en voor andere landen kun je een mail sturen of het contactformulier invullen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Uiteraard is het ook mogelijk je bestelling bij ons op te halen. Als je op het bestelformulier aangeeft dat je de bestelling ophaalt, nemen we contact met je op zodra je bestelling klaar is en plannen we een tijdstip.

Retouren

Retourneren

De letters en figuren worden veelal op maat gemaakt. Hierdoor is het helaas niet mogelijk je bestelling te retourneren. Is je bestelling beschadigd zijn tijdens het verzenden, neem dan direct contact met ons op en we kijken hoe we het zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Contactformulier
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00